COCOA Czekolada creamy z migdałami i solą BIO 40g
Producent: COCOA
Delikatna, kremowa czekolada z dodatkiem migdałów i soli. Wykwintna kombinacja smaków łączy słodycz migdałów z dodatkiem soli himalajskiej. Bez dodatku cukru.
Czekolada wytwarzana z surowych ziaren, w temp. poniżej 45 st. C nie traci swoich magicznych właściwości. Jest ona posłodzona odparowanym nektarem z kwiatów palmy kokosowej znanym jako cukier palmowy, który ze względu na niezwykle niski indeks glikemiczny sprawia, że przekąska znajduje uznanie u osób dbających o linię.
Składniki: tłuszcz kakaowy, inulina, migdały 23%, substancja słodząca: erytrytol, sproszkowany napój owsiany, nieprażone ziarno kakao, sproszkowany miąższ kokosowy, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika).
Sklep: swiezopalona.pl
Cena:
13.99
PLN
Przejdź do sklepu