COCOA Czekolada z orzechami laskowymi BIO 40g
Producent: COCOA
Dobrze znana kompozycja w nowej odsłonie! Czekolada z orzechami laskowymi z 70% mniejszą zawartością cukru Migdały, roztarte razem z ziarnem kakao, łagodzą czekoladową gorycz, nadając tabliczce delikatnie "mleczny" akcent. Smak kakao pozostaje wyczuwalny, jednak nie dominuje – w połączeniu z migdałami tworzy subtelne tło, które podkreśla wyrazisty smak orzechów laskowych.
Czekolada wytwarzana z surowych ziaren, w temp. poniżej 45 st. C nie traci swoich magicznych właściwości. Jest ona posłodzona odparowanym nektarem z kwiatów palmy kokosowej znanym jako cukier palmowy, który ze względu na niezwykle niski indeks glikemiczny sprawia, że przekąska znajduje uznanie u osób dbających o linię.
Składniki: inulina, tłuszcz kakaowy, nieprażone ziarno kakao, orzechy laskowe 14%, cukier kokosowy, MIGDAŁY, sproszkowany miąższ kokosowy, sproszkowany napój owsiany, naturalny aromat, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), wanilia Bourbon.
Sklep: swiezopalona.pl
Cena:
13.99
PLN
Przejdź do sklepu